De Yamaha P255 heeft een overzichtelijk bedieningspaneel en laat zich ook bedienen via een speciale Control App op uw iPhone of iPad.
Verder is de veelzijdige digitale piano relatief licht van gewicht, heeft een autenthieke klank en realistische aanslag. Dit is mede te danken aan de Pure CF Sound Engine met samples van Yamaha Concertvleugels en het Graded Hammer klavier met Ivory Feel.
Kortom een fraaie stagepiano voor de thuismuzikant, maar ook uitermate geschikt voor op het podium.

De Yamaha P-255 beschikt over 24 geluiden 10 ritmes en interne effecten die u razendsnel instelt via het overzichtelijke bedieningspaneel. De speakers geven uw spel fraai weer, echter in stilte oefenen is ook mogelijk dankzij de twee hoofdtelefoonaansluitingen. Het geluid is via de drie EQ schuifregelaars precies naar wens af te stellen. Ook is het mogelijk om uw spel zowel via een MIDI als audiobestand op te nemen. Hiervoor beschikt de P-255 over een handige USB-poort

De hedendaagse digitale piano de P-255 is voor alle musici die op zoek zijn naar een instrument dat geschikt is voor zowel serieus oefenen als liveoptredens. Dankzij het draagbare ontwerp kan de P-255 op elke gewenste plek of setting worden bespeeld.

Ondanks zijn slanke, draagbare ontwerp biedt de P-255 een volledige scala aan speelmogelijkheden. Wat betreft klavier, pianovoices en geluidsversterking is dit de allerbeste digitale piano in de P-serie. Of u nu al een expert bent of voor het eerst piano speelt, u zult genieten van spelen op dit instrument.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Yamaha P-255B

  • Merk: Yamaha
  • Model:P-255B
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 1.210,00

  • Excl. BTW:€ 1.000,00