De PSR-S770 is uitgerust met een groot aantal krachtige speelkenmerken, flexibele audioweergavefuncties en een microfoon/gitaar-ingang, waardoor hij ideaal is voor livegebruik op het podium, in de studio en thuis.
Geniet van realistische Super Articulation-voices, Organ Flutes en vele andere geluiden van de legendarische Tyros-serie. De magnifieke geluidskwaliteit, minutieus gesamplede voices en het uitgebreide pakket effecten van de PSR-S770 brengt uw prestaties op een nieuw niveau van authenticiteit, dat zelfs het meest veeleisende publiek zeker tevreden zal stellen.

De PSR-S770 beschikt over twee toewijsbare live-controllers, een modulatiewiel en twee toewijsbare pedaalingangen, om ervoor te zorgen dat u volledige controle hebt over voices, stijlen, effecten en andere functies tijdens liveoptredens.
Ook zijn DJ-stijlen een nieuw concept voor liveoptreden, met een collectie akkoordprogressies die de noodzaak tot voortdurende akkoordwisselingen met de linkerhand elimineert. U hebt nu beide handen vrij om melodielijnen te spelen, de Live-Controllers te gebruiken of zelfs aanvullende externe audio te triggeren met de Multi-Pads om uw spel een unieke uitstraling te geven.

Voor eenvoudige intuïtieve bediening van de krachtige functies en mogelijkheden van dit geavanceerde keyboard is de PSR-S770 uitgerust met een groot kleuren-lcd waardoor u de status van uw instrument in een oogopslag kunt zien en die u eenvoudig toegang biedt tot waardevolle speelfuncties.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Yamaha PSR-S770

  • Merk: Yamaha
  • Model:PSR-S770
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 920,00

  • Excl. BTW:€ 760,33