De Yamaha DGX-660 is de opvolger van de succesvolle Yamaha DGX-650. Er is lang op gewacht en nu eindelijk in ons midden! Met onder andere een gloednieuwe pianoklank, gesampled van een Yamaha Concert Grand CFIIIS, weet Yamaha één van zijn pronkstukken in de markt een prachtige opfrisbeurt te geven. Met het verbeterde, volgewogen Graded Hammer-klavier waant u zich op een akoestische echte piano. Met de klank en actie van een volwaardige digitale piano, de functies van een keyboard en de uitstekende kwaliteit van een Yamaha-piano kunt u uw muzikale creativiteit tot het uiterste benutten.

Meer dan alleen een digitale piano!

De Yamaha DGX-660 is meer dan alleen een digitale piano! Met het geïntegreerde pitchbend-wheel, de 554(!) geluiden, meer dan 200 styles, een ingang voor een microfoon en de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten is de Yamaha DGX-660 een echte allrounder! De uitgebreide effectensectie maakt het mogelijk om alle geluiden naar uw wens aan te passen. U kunt zelfs opnames maken met 6 sporen! Tevens maakt de gigantische polyfonie van maar liefst 192 noten het mogelijk om de vele voices te combineren. 

Nog meer nieuwe functies...

Wie de Yamaha DGX-650 nog kent, weet hoe uitgebreid deze digitale piano was. De Yamaha DGX-660 gaat echter nog een stapje verder! Via WiFi kunt u verbinding maken met het instrument om zo geluid én midi uit te wisselen met uw digitale apparaten. Ook kunt u nu een extra pedaal aansluiten! Dit pedaal kunt u vervolgens toewijzen aan een specifieke handeling. Op het display van de Yamaha DGX-660 kunt u met behulp van MIDI-bestanden noten weergeven, zodat u uw bladmuziek altijd bij de hand heeft. 

Bent u op zoek naar het beste van een digitale piano én het beste van een keyboard? Dan is de Yamaha DGX-660 een zeer geschikt instrument!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Yamaha DGX-660WH

  • Merk: Yamaha
  • Model:DGX-660WH
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 699,00

  • Excl. BTW:€ 577,69