eigenschappen

Met zijn 88 gewogen toetsen verzet de A-88 bergen in het segment van de compacte en transportvriendelijke MIDI-controllers. Hij bevat immers een “Ivory Feel”-G-klavier met gewogen toetsen – net zoals de grote workstations en digitale piano’s van Roland. Beschouw hem dus maar als je vleugelklavier voor onderweg… Zeker omdat de A-88 ondanks dit superieure klavier verrassend compact en eenvoudig te vervoeren is. Het gewogen klavier bombardeert de A-88 trouwens meteen tot de koning van de draagbare MIDI-klavieren!

 • Hoogwaardig “Ivory Feel”-G-klavier met 88 toetsen.
 • Licht en compact.
 • Enorm gebruiksvriendelijk.
 • 2 regelaars, 2 knoppen en een D-BEAM-controller.
 • “Dual”- en “Split”-functies.
 • Voeding via de USB-bus (of een stopcontact).
 • Geleverd met “Cakewalk SONAR LE” software.

“Ivory Feel”-G-klavier

Het “Ivory Feel”-G-klavier van de A-88 is niet alleen voorzien van een hamermechaniek met drukpunt, maar oogt ook zoals het klavier van onze grote digitale piano’s. Het klavier biedt een geavanceerde sensortechnologie en de witte toetsen zijn voorzien van een vochtabsorberende laag, die aanvoelt als echt ivoor.

Voor muziekproducties

De A-88 is het perfecte MIDI-klavier voor het aansturen van softsynthesizers op je computer en natuurlijk je bestaande modules. Het paneel met de aansluitingen is verzonken, wat je toelaat je computer of laptop op de voor jou ideale plaats te zetten om relaxed te kunnen werken. Dankzij de voeding via de USB-bus ben je snel operationeel. De 2 regelaars, 2 knoppen en de D-BEAM-controller zijn gemakkelijk bereikbaar en bevinden zich op de “logische” plaatsen om er echt iets aan te hebben. Bijkomende parameters zijn bereikbaar via de FUNCTION-knop en kunnen met behulp van de klaviertoetsen worden ingesteld.

Voor livegebruik

Wie op zoek is naar een klavier met vleugelrespons dat voor de verandering eens niet loodzwaar is, zal in zijn nopjes zijn met de A-88. Het “Ivory Feel”-G-klavier laat met een voorbeeldige respons en een variërende toetsweerstand in de bas en de diskant gewoon niets aan het toeval over. Gezien de nootomvang lijkt het bovendien logisch dat de A-88 is voorzien van een SPLIT- en een DUAL-knop. Verder is er een knop waarmee je de speelhulpen van de A-88 automatisch aan de relevante SuperNATURAL-parameters van bv. een INTEGRA-7 module of een JUPITER-80 / JUPITER-50 synthesizer kunt toewijzen.

Jouw iPad kan een professioneel muziekinstrument zijn!

Onder invloed van de alsmaar beter wordende apps voor iPad beginnen muzikanten te vragen naar een compact MIDI-klavier dat professionele verwachtingen inlost. Sluit de A-88 dus maar eens aan op je iPad* en werk met je favoriete apps, die Core MIDI ondersteunen.

* De A-88 kan met behulp van de “Camera Connection Kit” van Apple op een iPad worden aangesloten

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Roland A-88 MIDI-KEYBOARD CONTROLLER

 • Merk: Roland
 • Model:
 • Beschikbaarheid:Op voorraad
 • € 735,00

 • Excl. BTW:€ 607,44