Dynamische, expressieve bespeelbaarheid en snelle customizing

Ernstige drummers hebben met de TD-25KV de high-end bespeelbaarheid van V-Drums in een mid-level kit voor thuis en in de studio. De TD-25KV heeft een klankgenerator die afstamt van de topklasse TD-30 en alle gegeerde expressie levert die de V-Drums de ster van Roland maken en de onbetwiste keuze van profs over de hele wereld. De gestroomlijnde interface maakt het gemakkelijk om gepersonaliseerde kits te creëren, terwijl je met de ingebouwde audiorecordingfunctie je drumperformances kunt vastleggen om te evalueren en te delen. Andere voorname kenmerken zijn onder andere gaasvelpads voor een natuurlijke feel, positional sensing op de snare voor verbeterde expressie, en de VH-11 V-Hi-Hat om met authentieke hihat technieken te spelen.

 • Geavanceerde SuperNATURAL-klankgenerator gebaseerd op de topklasse TD-30
 • Geluidskwaliteit en expressie die gelijk staan met de topklasse V-Drums
 • Simpele en logische interface om elke drum en cimbaal in een kit te wisselen en aan te passen
 • PDX-100 10-inch snare pad met gaasvel, en met support voor positional sensing en rim shot/cross stick-techniek
 • Drie tom pads met gaasvel: twee PD-85BK 8-inch pads voor de rack toms en één PDX-100 10-inch pad als floor tom
 • VH-11 V-Hi-Hat past op een standard akoestische hihat stand en biedt realistische bediening en een natuurlijk akoestische feel
 • Twee CY-12C 12-inch crash cimbalen die natuurlijk heen en weer bewegen, rand-/boogsensoren en choke control; CY-13R 13-inch ridecimbaal dat natuurlijk heen en weer beweegt en rand-/boog-/beltriggering
 • KD-9 kick pad met stoffen vel voor geweldige feel en groot speelcomfort
 • Speel mee met WAV-/MP3-songs en sla drumperformances als audiotracks op een USB-stick op
 • Bouw je drumskills op met de ingebouwde Coach-functies
 • Quick-access metronoom met toepassingsgericht scherm, aan/uitknop, en tempoknop
 • USB-poort voor audio/MIDI-communicatie met een computer

Ongeëvenaarde klank en expressie

De TD-25KV biedt een superieure drumervaring aan, dankzij de SuperNATURAL-technologie van Roland met Behavior Modeling die hij meegekregen heeft van de topklasse TD-30. De klankgenerator reageert natuurlijk en organisch op je spel. Dat geeft de dynamische, interactieve feel die belangrijk is om de hoogste niveaus van muzikale expressie te bereiken. Elke nuance is gedetailleerd, accuraat en ultravloeiend: van rim shots, rolls, flams en ghost notes op de snare tot dramatische crash hits en aanhoudende cimbaalcrescendo’s.

High-end Feel en speelcomfort

Als je voor je TD-25KV zit, zal je merken dat de expressie en het speelcomfort de high-end V-Drums sets evenaren. Alle pads hebben gaasvellen, voor dat legendarische V-Drums gevoel, met positional sensing op de snare pad. Dat biedt subtiele, organische klankveranderingen, afhankelijk van waar je de pad aanslaat. De cimbalen bewegen natuurlijk heen en weer en ondersteunen chokes, boog-/randklanken op de crash, en boog-/rand-/belklanken op de ride. De VH-11 V-Hi-Hat past op een standaard hihat stand, waarmee je hem kunt openen en sluiten. De boog en de rand hebben elk hun eigen klank, dus je kunt je traditionele speeltechnieken perfect gebruiken. Last but not least is er de KD-9 Kick Pad, met zijn natuurlijk aanvoelend vel en betrouwbare respons.

Roep kits op en begin onmiddellijk te spelen

Met haar no-nonsense interface laat de TD-25 klankmodule je zien hoe eenvoudig het is om onmiddellijk met geweldige klanken te spelen in gelijk welke muziekstijl. De grote center dial is makkelijk vast te pakken terwijl je je sticks vasthoudt, en laat je toe snel kits te selecteren op basis van muziekstijlen zoals standard, rock, jazz, electronic en andere. Nadat je een stijl hebt geselecteerd, druk je op de dial om tussen verschillende kitvariaties te toggelen. De volgende stap? Beginnen met spelen!

Customize kits voor jouw persoonlijke stijl

De TD-25KV maakt het makkelijk om klanken aan te passen aan jouw speltouch of specifieke muziekstijl. Druk gewoon op een pad om de klank die erbij hoort op te roepen, en gebruik dan de knoppen op het paneel om instrumenten te selecteren en stemming, demping en levels te tweaken. Met de handige shortcuts gaat tom editing een heel pak sneller, wat ervoor zorgt dat je klanken kan toewijzen en de demping en stemming voor alle toms tegelijk kan veranderen. Je veranderingen worden automatisch opgeslagen terwijl je ze aanpast, zodat je geen extra stappen moet doen. Als je je meest recente tweaks niet leuk vindt, kan je ze gemakkelijk ongedaan maken en terugkeren naar de originele kit.

Speel mee met tracks en neem audioperformances op

Wil je een beetje jammuziek om mee te spelen? Plug gewoon een USB-stick in met je favoriete WAV-/MP3- songs en verdwaal urenlang in je muziek. Naast de normale playback kan je secties waaraan je wil werken in een loop laten spelen, of fragmenten vertraagd afspelen om makkelijker snelle roffels en articulaties te leren. Je kan ook een smartphone in de audio input inpluggen en meedrummen met songs uit je muziekbibliotheek of van het internet. Je kan je drumperformances ook als audiofiles op een USB-stick opnemen (samen met de begeleidingsmuziek). Dat is een geweldige manier om je spel te evalueren en je drumprestaties te delen met vrienden en muziekproducers. De klankmodule heeft ook een USB-poort, erg handig om audio- en MIDI-data onmiddellijk vast te leggen in DAW-software.

Configuratie van de kit
Drumklankmodule
TD-25 x 1
V-Pad (Snare)
PDX-100 x 1
V-Pad (Tom1, Tom2)
PD-85 x 2
V-Pad (Tom3)
PDX-100 x 1
V-Hi-Hat
VH-11 x 1
V-Cymbal Crash
CY-12C x 2
V-Cymbal Ride
CY-13R x 1
Kick Pad
KD-9 x 1
Drum Stand
MDS-9SC x 1
Andere
Extra Trigger Input Jack
1 (AUX)
Accessoires
Drumsleutel, Installatiegids
*Basdrumpedaal, hi-hat stand en drumstoeltje zijn niet inbegrepen.
Opties (apart verkocht)
Cimbaalhouder: MDY-serie
Padhouder: MDH-serie
Personal Drummonitor: PM-10
Stereo hoofdtelefoon: RH-300V
Noise Eater: NE-10, NE-1
V-Drums Accessoirepakket: DAP-3X
V-Drums Mat: TDM-10, TDM-20
Afmetingen en gewicht (Inclusief MDS-9SC, klankmodule, kick pad, cimbalen en drumstoeltje)
Breedte
1300 mm
51-3/16 inches
Diepte
1200 mm
47-1/4 inches
Hoogte
1250 mm
49-1/4 inches
Gewicht
26.5 kg
58 lbs. 7 oz.
 
WORDT STANDAARD GELEVERD ZONDER DRUMPEDAAL EN HI-HAT STAND!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Roland TD-25KV V-DRUMS ELECTRONISCH DRUMSTEL

 • Merk: Roland
 • Model:TD-25KV
 • Beschikbaarheid:Op voorraad
 • € 2.699,00

 • Excl. BTW:€ 2.230,58