Of je nu westerse, oriëntaalse of Arabische muziek speelt, met de Pa4X Oriental heb je een immense hoeveelheid aan begeleidingsopties tot je beschikking. De Oriental-versie kreeg nog extra sounds, drumkits en styles bovenop de standaard resources van de Pa4X, KORG’s vlaggenschip op dit gebied.

Het is een begeleidingsorkest met een ongelooflijk omvangrijk repertoire en een onuitputtelijke veelzijdigheid met betrekking tot het inkleuren van zowel westerse arrangementen als die uit het Midden-Oosten.

De EDS-X sound engine biedt onovertroffen realisme en verbluffende details. KORG’s DNC, Define Nuance Control, zorgt voor verschillende articulaties van solo-instrumenten, die daarmee tot in het kleinste facet tot leven worden gebracht. Met de TC Helicon produceer je ongeëvenaard goedklinkende vocalen inclusief meerstemmige backing vocals. Guitar Mode 2 geldt algemeen als de meest overtuigende manier om in styles gitaarpartijen na te bootsen.

Net als de internationale Pa4X is de Oriental-versie niet alleen een perfect arranger keyboard voor live-optredens, ook als ondersteuning bij songwriting en muziekproductie in het algemeen doet de Pa4X niet onder voor bijvoorbeeld een laptop met opnamesoftware, waarbij de Pa4X het voordeel heeft dat hij volledig op muziek maken is toegesneden.

Natuurlijk is er een simpel te bedienen mogelijkheid om kwarttoonstoonladders te gebruiken, waarvoor er 15 presets aanwezig zijn. Alleen al daarom is de Pa4X Oriental de moeite waard om eens met alternatieve toonladders te experimenteren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Korg Pa4X 61 Oriental

  • Merk: Korg
  • Model:Pa4X 61 Oriental
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 3.574,00

  • Excl. BTW:€ 2.953,72