Nét iets meer: de Korg Pa4X Musikant-edition!

De Korg Pa4X staat al bekend om zijn uitmuntende klanken, styles en effecten. Met zijn vele mogelijkheden staat hij absoluut in de top van de arrangerkeyboards. Korg heeft zichzelf echter overtroffen met de nog uitgebreidere Musikant-versie!

Het verschil tussen de Korg Pa4X Musikant en de Korg Pa4X

Naast de oorspronkelijke klanken, styles en effecten uit de Korg Pa4X bevat de Musikant nu ook klanken en styles voor Duitse volksmuziek: Schlagers! Met de vele samples van tuba's, trombones, accordeons, harmonica's en meer bent u nu ook in staat om de typische Oktoberfest-sfeer tot uitdrukking te brengen in uw creaties. Natuurlijk zijn ook de karakteristieke styles van Duitse popmuziek aanwezig!

Interface

Net als de Korg Pa4X bevat de Musikant-editie ook een handig touchschreen: het grote 7-inch scherm geeft u toegang tot alle mogelijkheden van de Pa4x Musikant. De bediening is intuïtief en de uitstraling van de bedieningsknoppen zorgen ervoor dat u snel kan vinden wat u zoekt.

Klanken en styles

De Korg Pa4X Musikant heeft maar liefst 1800 (300 meer dan de Korg Pa4X!) klanken en meer dan 500 styles met intro's, endings, fills, breaks en nog meer mogelijkheden. Voor gitaarspel zorgt Guitar Mode 2 voor de meest realistische simulatie. Alle klanken zijn uiteraard ook te bewerken met de uitgebreide effecten die het arrangerkeyboard bevat. De Pa4X Musikant heeft maar liefst 142 soorten effecten aan boord die op verschillende manieren aan de klank zijn toe te voegen. De krachtbron achter als deze klanken is de geheel nieuwe EDS-X sound engine. Deze stelt u in staat om zeer gedetailleerde en realistische klanken te spelen doordat deze gebruik maakt van tien keer meer rekenkracht dan zijn voorganger. Ook kunt u uw eigen klanken inladen: er staat maar liefst 400MB tot uw beschikking! Ook een drawbarsimulator ontbreekt natuurlijk niet.

Zang

Wilt u graag meezingen met uw nummers? Dit arrangerkeyboard heeft een krachtige vocal effects-bron van TC Helicon. U heeft de keuze uit vele koren, galm, delay, equalizers en meer.

Kortom, met de Pa4X Musikant maakt u elk optreden tot een waar succes!

Productspecificaties
merk
Korg
gewicht
± 16,30 (kilogram)
afmetingen
119,2 x 36,4 x 12,6 (cm)
meegeleverde accessoires
Handleiding (Engels), stroomkabel, lessenaar, Accessory Disk

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Korg Pa4X 61 Musikant

  • Merk: Korg
  • Model:Pa4X 61 Musikant
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 3.709,00

  • Excl. BTW:€ 3.065,29