De PA300 is een prachtige toevoeging aan de PA serie van KORG. Krachtig, compact en bovendien betaalbaar, daarnaast bevat hij een verzameling van de nieuwste kwaliteitsgeluiden en stijlen. Met de ingebouwde muziekstijlen kun je gemakkelijk meespelen met een complete band of je eigen muziek creëren. De PA300 is niet alleen heel leuk om te bespelen, maar is ook nog eens de ideale manier voor mensen van alle leeftijden om muziek te schrijven en te spelen, of dit allebei te leren.

Net zoals zijn grotere broers, de PA900 en PA600, maakt de PA300 gebruik van RX technologie om een geluidskwaliteit te leveren die ongekend is voor arrangeerkeyboards. Met zijn compacte design, TFT kleuren-touchscreen, grote PCM geheugen, enorme database van stijlen en geluiden en zijn krachtige versterkingsysteem is de PA300 het neusje van de zalm in zijn prijsklasse.

Boordevol met effecten 
Een lekker geluid komt voort uit meer dan alleen de instrumentgeluiden. KORG produceert al jaren effecten van studiokwaliteit die de meest saaie geluiden spannend kunnen maken. De PA300 heeft 4 Stereo Master Effect processors, met 125 van de effecten waardonder Reverb, Delay, Chorus en een aantal van de alom geprezen REMS gitaareffecten om authentieke gitaargeluiden te kunnen produceren. Iedere track bevat een equalizer met Low, Mid en High knoppen. Een zelfgemaakte track EQ kan wordenn opgeslagen in de voorkeursinstellingen om te gebruiken in de Song Play modus. Hiermee kun je het geluid naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen voor ieder MIDI bestand dat je afspeelt. Om het plaatje compleet te maken is er ook nog een 4-band parametrische equalizer toegevoegd aan de output van de PS300. Alles kun je door deze krachtige en verfijnde equalizer sturen waardoor je het geluid naar je smaak nog verder kunt aanpassen of zelfs een geluidsgerelateerd probleem tijdens een live-optreden oplossen.

Muziekstijlen van professionele kwaliteit 
Om die prachtige geluidskwaliteit te complementeren heeft de PA300 een nieuwe set van deluxe muziekstijlen, geprogrammeerd door een aantal van de beste arrangeurs ter wereld. Het resultaat is een database van honderden zeer realistische en dynamische muziekstijlen geschikt voor nagenoeg iedere situatie. Met de toevoeging van vier verschillende Fills/Breaks, 3 Intro's en 3 Endings, wordt het componeren en spelen nog realistischer.

Gemakkelijk in gebruik 
Met die enorme hoeveelheid functies, geluiden en muziekstijlen is het essentieel dat de navigatie en het gebruik van het instrument zo intuïtief mogelijk verloopt. Om deze reden is het hele bedieningspaneel opnieuw ontworpen en is de ingebouwde software enorm versimpeld. Om alles nog eenvoudiger (of juist minder eenvoudig) te maken is het mogelijk te kiezen uit twee verschillende interface niveaus: Easy en Expert. Wanneer het apparaat op Easy staat, vallen er een hoop functies weg die niet direct noodzakelijk zijn voor een fijne speelervaring, bij Expert is de volledige functionaliteit beschikbaar.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Korg Pa300

  • Merk: Korg
  • Model:Pa300
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 548,00

  • Excl. BTW:€ 452,89