De Korg LP380-WH is een stijlvolle compacte digitale piano in Witte uitvoering die in de meeste interieurs niet zou misstaan.

 

Zoals de meeste digitale piano's is de klankopwekking van de Korg LP380-WH gebaseerd op Samples. Doordat Korg ervoor gekozen heeft om voor de akoestische pianoklanken 4 dynamische lagen te gebruiken is de respons op aanslagsterkte zeer natuurgetrouw. Zo zal een hard aangeslagen noot niet alleen harder in volume zijn maar ook feller klinken terwijl een zacht aangeslagen noot niet alleen zachte is qua volume maar ook qua klankkleur. De Korg LP-380-WH heeft 30 klanken aan boord waaronder akoestische piano's en vleugels, elektrische piano's, orgels en strijkers. Intern zijn er effecten aan boord om de klanken naar smaak te "kleuren" (chorus, brightness en reverb).

 

Doordat Korg voor deze LP380-WH gekozen heeft voor een Real Weighted Hammer Action 3-klavier is de aanslag zeer natuurgetrouw en benaderd deze het gevoel van een akoestische vleugel. Verder is de piano voorzien van een krachtige 2 x 22 watt versterking waardoor je direct omringd wordt door de klank. Drie pedalen zijn reeds geëntegreerd in de standaard.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Korg LP380 WH

  • Merk: Korg
  • Model:LP380 WH
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 979,00

  • Excl. BTW:€ 809,09