Speciaal gebouwd met veelzijdigheid in gedachte, een ware kameleon. Iedere serieuze gitarist moet zo'n beetje van alle markten thuis zijn, en tegenlijkertijd gemakkelijk zijn/haar spullen kunnen vervoeren. Ideaal is het dus als je een instrument hebt dat iedere stijl aankan. Of je nu cleane ritmes speelt, vuige blues riffs, jazz-fusion solo's of de meest zware metal, je zult ontdekken dat de SA serie nergens echt problemen mee heeft.

Eigenschappen 
Met een Wengé/Bubinga houtcombinatie voor de hals ben je verzekerd van een zeer stevig en stabiel instrument dat niet snel zal ontstemmen. Daarbij bevat de SA1060WZC de SynchroniZR tremolo, een non-locking tremolo met alle innovatie van de de ZR tremolo. De tremolo is met één draai aan een knop echter wel als locking tremolo te gebruiken danzij het ZPS-FX springverensysteem aan de achterkant.

Met maar liefst drie fantastische Seymour Duncan pickups is het feest compleet. Twee keer een Seymour Duncan Vintage Flat voor de nek en middel pickup en een Seymour Duncan JB (het eigen model van Jeff Beck) bij de brug leveren samen een uitgebreid palet aan klankkleuren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Ibanez SA1060WZC-NTF

  • Merk: Ibanez
  • Model:SA1060WZC-NTF
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 1.148,00

  • Excl. BTW:€ 948,76