Digitale Hoofdtelefoonmixer voor Groepsrepetities

De HS-5 is een digitale mixer die tot vijf muzikanten samen laat repeteren via hun hoofdtelefoons. Iedere speler is in staat om de balans van zijn/haar mix aan te passen, waardoor bands hun samenspel nauwkeurig en doeltreffend kunnen oefenen. De mixer is uitgerust met COSM-effecten voor gitaar, bas en vocalen; inclusief amp-modeling voor gitaar en bas. Je kunt eveneens reverb en andere effecten aan de vocalen toevoegen. Het is mogelijk om stereo-opnames op usb-geheugendragers weg te schrijven zonder de tussenkomst van een pc, of je kunt de HS-5 via usb met een computer verbinden om elk kanaal op een individueel spoor op te nemen. Daarnaast kunnen ook alle instellingen voor ieder muzikant bewaard en opgeslagen worden.

  • Tot vijf muzikanten kunnen met een hoofdtelefoon samen jammen en repeteren
  • Onafhankelijke controleknoppen voor het afregelen van de balans van de monitormix
  • COSM-amp-modeling + stemeffecten. Beschikt ook over ingebouwde reverb
  • Neem stereomixen op met een usb-geheugendrager
  • Maak via usb verbinding met een pc voor opnames op meerdere sporen

Vijf ingeplugde muzikanten kunnen onafhankelijk en individueel de balans van hun monitormix aanpassen

Iedere muzikant krijgt de mogelijkheid om zijn/haar eigen monitormix in te stellen, door gebruik te maken van de MIX A- tot D-schakelaars die zich in het midden van de eenheid bevinden. Tot vijf muzikanten kunnen aan de hand van de Main Mix hun individuele monitormix uitbalanceren. Van zodra de geschikte monitormix bereikt is, kunnen de groepsleden met de MY MIX-knop het volume van hun instrument in de hoofdtelefoon aanpassen. Je kunt eveneens specifieke settings creëren via eenvoudige handelingen. De instellingswaarden worden duidelijk afgebeeld op de LED's die rond de knoppen staan, waardoor ze in een oogopslag gecontroleerd en geïnterpreteerd kunnen worden. Je kunt zelfs nog een tweede HS-5 inschakelen, en vervolgens de twee toestellen in tandem gebruiken, voor monitordoeleinden bij grotere muziekensembles tot acht spelers.

Vier kanalen met gitaar- en bas-amp-modeling

De HS-5 beschikt over amp-modeling voor gitaar en bas op vier kanalen: kanalen A tot D. Dat houdt in dat spelers hun elektrische gitaar of bas rechtstreeks in de HS-5 kunnen pluggen en met dezelfde feel kunnen jammen als via een traditionele versterker. De HS-5 laat je ook de hoeveelheid distortion (gain) controleren, de compressie op de microfoons alsook de equalizer- en panning-waarden (stereobeeld) instellen.

Maak stereo-opnames met een usb-stick of creëer multitrack-opnames op PC

Plug een usb-geheugendrager in de MEMORY-aansluiting van de HS-5 en neem heel eenvoudig via de centrale knop je performances op in stereo. Je kunt ook je pc aansluiten via de COMPUTER-poort, en elk instrumentkanaal op een afzonderlijk spoor opnemen. Dat houdt in dat je makkelijk en snel volledige muziekopnames kunt maken, door een eenvoudig systeem te combineren met je DAW..

 

(Microfoon- en lijnsignalen van elk kanaal van A tot D worden in hun gemixte vorm opgenomen).

Inclusief handige metronoomfunctie

Druk op de CLICK-knop om een click-track te activeren: essentieel tijdens repetities. Het tempo stel je in door de knop enkele maten in het gewenste tempo aan te tikken.

Bewaar alle instellingen

De Snapshot-functie maakt het mogelijk om alle huidige instellingen op een usb-geheugendrager te bewaren. Door je settings op te slaan, wordt het makkelijker om je performances later te hernemen: extra handig wanneer je soms van locatie wisselt of als er enige tijd verstreken is sinds de laatste repetitie.

*Enkel één set met HS-5-instellingen kan op een usb-geheugendrager opgeslagen worden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Roland HS-5 HOOFDTELEFOON SESSION MIXER

  • Merk: Roland
  • Model:HS-5
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 399,00

  • Excl. BTW:€ 329,75