De Hammond SK1 Een must voor de toetsenist die op zoek is naar een mooie hammondklank èn goede akoestische en elektronische pianoklanken! Net als zijn grotere broer met dubbel klavier, de SK2, is de Hammond SK1 ontwikkeld om op te concurreren tegen bijvoorbeeld de Nord Electro-serie. En met succes! Beide instrumenten staan doorgaans bij ons opgesteld zodat u ze kunt vergelijken. De Hammond SK1 is ook zéér compact gemaakt zodat deze eenvoudig te vervoeren is. De laatste jaren heeft Hammond zich toegespitst op het reproduceren van het klassieke B3 toonwielorgel. Met modellen als de XK3-c en XK1 heeft Hammond heel solide producten in handen.

VASE III

Ze hebben bij Hammond echter goed gekeken naar de Zweedse concurrentie. Dat heeft geleid tot een instrument dat niet alleen de VASE III klankbron uit de XK-orgels bevat, maar tevens hele goede akoestische- en elektronische piano’s!

Eenvoudige bediening

Alle functies zijn op eenvoudige wijze te bedienen met duidelijke knoppen op het frontpaneel, waardoor dit instrument een ultiem podiuminstrument is geworden.
Natuurlijk kunt u de SK1 proberen bij Muziekcentrum Oostendorp, waar u hem kunt vergelijken met alle belangrijke concurrerende modellen van bijvoorbeeld Clavia Nord en Roland. 

Productspecificaties
merk
Hammond
gewicht
± 7,00 (kilogram)
verpakt gewicht
± 7,00 (kilogram)
afmetingen
89,4 x 30,3 x 9,9 (cm)
sound generator:
Organ Section 2 - VASE III, 8 polyphony (voor pedaal), 63 polyphony (max. voor Pipe Organ)
drawbars:
9 Pitches, toewijsbaar aan Upper, Pedal, Lower Voicing
manualen:
6 opties (B-Type1, B-Type2, Mellow, Vx, Farf, Pipe)
pedaal:
4 opties (Normal, Muted, Synth1, Synth2), built-in Effects, Equalizer, Internal Leslie, build-in WAV-/PM3 File Music Player, Display
connecties:
USB, MIDI I/O, Line Out L/R 1/4" TR, Headphones, Foot Switch, Damper Pedal, Expressiepedaal, incl. Voeding


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Hammond SK1

  • Merk: Hammond
  • Model:SK1
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 1.555,00

  • Excl. BTW:€ 1.285,12