DE KLEINSTE JAZZ CHORUS OOIT, ONTWORPEN VOOR DRAADLOZE AUDIO

De legendarische Jazz Chorus gitaarversterkers vormen al meer dan veertig jaar een referentie onder de cleane versterkers. Daardoor bevinden ze zich steevast op de voorgrond van de muziekindustrie. De JC-01 Jazz Chorus treedt nu als oplaadbare Bluetooth audio speaker voor de eerste maal buiten het keurslijf van een klassieke gitaarversterker. Naast het karakteristieke design en het stereoconcept van de transparante 'JC Clean'-sound, die traditioneel deel uitmaakt van de reeks, heeft de JC-01 ook onconventionele hoogwaardige features van de gitaarversterkers overgeërfd, zoals een driebands EQ. De JC-01 komt als Bluetooth audio speaker uiteraard ook met een aantal sterke basisfuncties, zoals een groottetartende diepe basklank en een handenvrije belfunctie. Geniet eender waar en wanneer van het luisteren naar muziek op een rasechte Jazz Chorus!

 • Luister eender waar en wanneer naar muziek via een Bluetooth-verbinding op een karaktervolle cleane luidspreker met ingebouwde oplaadbare batterij
 • Helder klankveld in hoge definitie geeft dezelfde luistersensatie als een product uit de JC-reeks
 • In tegenstelling tot de meeste Bluetooth-luidsprekers met een tweebands EQ, verstrekt de JC-01 uitmuntende aanpassingsmogelijkheden qua klank via een driebands EQ  
 • Overgeërfd traditioneel design van de Roland JC-serie
 • Handenvrije belfunctie via de ingebouwde microfoon
 • Audio In-jack maakt creatieve audio mixing mogelijk met het Bluetooth-geluid

Rasechte Kleine Jazz Chorus Gespecialiseerd in Audioweergave

De JC-01 is niet zonder reden vernoemd naar de Jazz Chorus. Ook al beschikt hij niet over een gitaaringang: zowel het uiterlijk als de filosofie van deze versterkerreeks - die tot de standaard in de gitaarwereld behoort, werden overgeërfd. Tal van artiesten houden van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de JC-reeks: al sinds ze vele jaren geleden debuteerde. De JC-01 Bluetooth Audio Speaker geniet van dezelfde betrouwbaarheid en duurzaamheid die van de JC-reeks een productcategorie van professioneel niveau maakt. Verbind draadloos je audiospeler via Bluetooth, en geniet eender waar en wanneer van het luisteren naar muziek op een échte JC.

Toewijding aan Geluidskwaliteit als Fabrikant van Muziekinstrumenten

De essentie van de pure stereo signatuurklank van de JC zit ondergebracht in de twee 2-inch luidsprekers, die nauwkeurig in de kleine behuizing weggewerkt werden. De spirit van de JC belichaamt een helder klankveld in hoge definitie, dat van het middenveld tot de hoge tonen rijk en transparant klinkt. Een ingebouwde passieve radiator zorgt voor een krachtige, diepe basklank die - ondanks de kleine afmetingen van de speaker - verbaast. Daarnaast beschikt de JC-01 ook over een driebands EQ, wat erg zeldzaam is voor dit producttype. De EQ stelt je in staat om de klank gedetailleerd af te stellen. Sterker nog: de JC-01 zit nokvol met handige functies, zoals een Audio In-jack die het mogelijk maakt om het ingangsgeluid te mixen met de Bluetooth audio, en een handenvrije belfunctie voor je mobiele telefoon.

Wat is Jazz Chorus?

De JC Jazz Chorus is een reeks gitaarversterkers die in 1975 geboren werd. Sindsdien worden zijn karakteristieke 'JC Clean' klank en het originele 'Dimensional Space Chorus' effect op handen gedragen door tal van bekende en grote namen uit de muziekwereld. De karakteristieken van de JC Jazz Chorus zijn het resultaat van een uniek design, dat geoptimaliseerd werd om een cleane sound te produceren.

De Jazz Chorus-serie is erin geslaagd om decennialang een unieke status te behouden in de muziekwereld. En ook vandaag blijft de Jazz Chorus-reeks van Roland zich ontwikkelen als een toonaangevend product.

Roland JC-01 (JC-01B): Bluetooth Audio Speaker

- Luidsprekers
5 cm (2 inches) x 2
Passieve radiator

- Bediening
[POWER]-toets
[PAIRING]-toets
[Call]-toets
[VOLUME]-knop
[TREBLE]-knop
[MIDDLE]-knop
[BASS]-knop

- Indicators
POWER-indicator
Bluetooth-indicator

- Connectors
AUDIO IN: Stereo mini-jack (*1)
5 V (DC IN) port: micro-USB type B
*1: Dit product is niet geschikt om een gitaar rechtstreeks op aan te sluiten.

- Bluetooth
Bluetooth-technologie: Bluetooth Ver 3.0
Zendvermogen: Specificatie Vermogensklasse 2 (Bereik in gezichtslijn: 10 m (30 voet))
Ondersteunde profielen: A2DP, HFP
Codec: SBC (Ondersteuning van de inhoudsbescherming van de SCMS-T-methode)

- Stroomvoorziening
Herlaadbare Lithium-ion batterij
Via DC IN-poort (5V)

- Stroomverbruik
Max. 1,8 A

- Autonome werking op batterij
Ongeveer 7 uur (Audioweergave via Bluetooth-verbinding)
* Deze cijfers kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden.

- Dimensies
187 (B) x 69 (D) x 97 (H) mm
7-3/8 (B) x 2-3/4 (D) x 3-7/8 (H) inches

- Gewicht
650 g
1 lb 7 oz

- Accessoires
Handleiding
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
Leaflet "Attaching the Ferrite Core"
Micro USB-kabel om op te laden (*2)
Ferrietkern x 2
*2: Gebruik een standaard USB AC-adapter (5V/minimum 1,8 A) om op te laden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Roland JC-01 BLUETOOTH AUDIO SPEAKER

 • Merk: Roland
 • Model:JC-01
 • Beschikbaarheid:Op voorraad
 • € 199,00

 • Excl. BTW:€ 164,46