De Ultieme Stereo PA op batterijen


De krachtige en veelzijdige Roland CUBE Street EX is de beste keuze in batterijgevoede versterking voor tourende performers. Je kunt nu ook een pakket met twee CUBE Street EX’en en een set waardevolle accessoires aanschaffen voor één aantrekkelijke prijs. De CUBE Street EX PA Pack is een complete 100-watt stereo PA-installatie met acht inputs en een brede geluidsspreiding voor kleine tot middelgrote locaties. De accessoires zijn: een draagtas, twee netstroomadapters, twee monokabels voor de Stereo Link-functie en een i-CUBE-LINK-kabel voor CUBE JAM.        
 

 • Budgetvriendelijk pakket met twee CUBE Street EX’en, een draagtas, een netstroomadapter, Stereo Link-kabels en een i-CUBE-LINK-kabel
 • 100 W (50 W + 50 W max.) stereo PA-systeem dat zowel op batterijen als op netstroom werkt
 • Instelbaar uitgangsvermogen voor optimaal batterijgebruik in functie van de situatie
 • Duurzaam en licht ontwerp; gemakkelijk te transporteren en op te stellen
 • Krachtig, full-range geluid via twee 8-inch woofers en 2-inch tweeters in elke versterker
 • Acht onafhankelijke kanalen (vier op elke CUBE Street EX) beschikbaar voor microfoons, instrumenten en audioapparaten
 • Ingebouwde stemeffecten, COSM-gitaarversterkers en –effecten, en meer
 • Elke versterker heeft een afgeschuinde achterkant voor opstelling als podiummonitor en heeft een opening voor montage op een optioneel ST-A95 luidsprekerstatief

Indrukwekkende prestaties op batterijvoeding
De compacte CUBE Street EX, met zijn 50 Watt stereovermogen, twee 8-inch woofers en twee tweeters, projecteert moeiteloos je muzikale prestaties met helderheid en dynamiek. Dankzij de unieke, nieuwe circuits ontwikkeld door Roland, kan je genieten van een cleane headroom en een geluidskwaliteit op een volume dat niet haalbaar is met gelijk welke andere batterijgevoede versterker. Het uitgangsvermogen is instelbaar op drie niveaus, zodat je de batterij kan sparen in situaties waar je niet het maximale vermogen nodig hebt. In Eco-modus kan je met acht AA Ni-MH-batterijen tot 20 uur lang spelen! De CUBE Street EX werkt ook met de bijgeleverde netstroomadapter op plaatsen waar stroomvoorziening aanwezig is.


Meerdere inputs, veel aansluitmogelijkheden
De ingebouwde vierkanaals mixer van de CUBE Street EX biedt ruime aansluitmogelijkheden voor alle artiesten. De Mic/Instrument- en Mic/Guitar-kanalen hebben XLR/TRS combo jacks waar je microfoons of apparaten met 1/4-inch uitangen op kunt aansluiten, en elk kanaal heeft zijn eigen 3-band EQ en reverbeffect om het geluid naar je hand te zetten. Het mono/stereo Line In-kanaal is voorzien van 1/4-inch jacks, terwijl het Audio In-kanaal een stereo 1/8-inch mini jack heeft voor de i-CUBE LINK. Als alle kanalen in gebruik zijn, dan kan je via de Aux In op het achterpaneel nog een extra monoapparaat aansluiten, indien nodig.

Geweldige gitaarklanken met COSM-versterkers en -effecten
Gitaristen kunnen gewoon inpluggen op de CUBE Street EX en ze hebben meteen een professionele klank. Bij de COSM-klanken voor elektrische gitaar vinden we Lead, Crunch en Clean, plus een Acoustic Simulator voor extra veelzijdigheid met één enkele gitaar. Er is ook een AC-voorversterker die geoptimaliseerd is voor akoestische/elektrische gitaar en een handig ingebouwd stemapparaat. De Chorus/Delay- en Reverbeffecten kan je tijdens het spelen aan/uit zetten via een optionele footswitch.

Duurzaam ontwerp met gering gewicht
Zoals alle versterkers van de befaamde Roland CUBE-serie is de CUBE Street EX gebouwd voor een lang leven. De behuizing uit ultra-sterk geëxtrudeerd ABS doorstaat de zwaarste duurzaamheidstesten en bewijst zijn betrouwbaarheid in alle omstandigheden. De CUBE Street EX is niet alleen stevig, maar ook verrassend licht, zodat je de versterker heel gemakkelijk meeneemt van optreden naar optreden. De draagtas in de CUBE Street EX PA Pack heeft schouderriemen, plus opbergvakken voor kabels, netstroomadapters en extra batterijen. De draagtas is ook waterafstotend zodat de versterkers beschermd zijn tegen vochtig weer wanneer je onderweg bent.

Jammen en opnemen met i-CUBE LINK en CUBE JAM
Dankzij Roland’s innovatieve i-CUBE LINK interface kan je je iPhone, iPad of iPod gebruiken in je muzikale act met de CUBE Street EX. Verbind de audio jack van je apparaat via de bijgeleverde kabel met de i-CUBE LINK en je kunt communiceren met je favoriete muziekapps. De gratis CUBE JAM app van Roland is een ideale partner, die je laat meespelen met tracks uit je iTunes-bibliotheek. Met deze app kan je ook opnemen wat je op de CUBE Street EX speelt. Bovendien heeft CUBE JAM nog een aantal handige functies die van pas komen bij het oefenen, jammen en optreden, zoals een onafhankelijk regelbare toonhoogte/snelheid en een Center Cancel-functie om bv. de zang weg te filteren voor karaoke.
 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Roland CUBE-EXPA PA-PACK

 • Merk: Roland
 • Model:Cube-Expa PA-Pack
 • Beschikbaarheid:Op voorraad
 • € 1.099,00

 • Excl. BTW:€ 908,26