De PX-860 behoort tot de Privia serie van Casio en wordt geleverd inclusief standaard. Deze zwarte uitvoering beschikt over een rijke en volle pianoklank en is uitermate geschikt voor de pianpspelers die een gedegen start willen maken met leren piano spelen. 

Overtuigende klank

Dankzij String Resonance, Key Off Simulator, Lid- en Hall Simulator, meer speakers wordt de pianoklank van een akoestische piano gesimuleerd. De Hall simulator imiteert bijvoorbeeld de nagalm van verschillende grote concertgebouwen in de wereld. Een natuurgetrouwe klank is het resultaat. U kunt kiezen uit een 18-tal klanken waaronder diverse vleugels, elektrische piano's en orgels. De totale klankkleur kan fysiek worden beïnvloed door het openen van de pianoklep, waaronder de speakers zijn gesitueerd. 

Music Library

Met de 60 ingebouwde muziekstukken en het bijbehorende bladmuziek kunt u op een leuke manier bekende songs leren spelen. U kunt hierbij desgewenst de partij van de linker- en/of rechterhand uitschakelen. De Concert Play maakt pianospelen op de PX-860 een feest. Tien ingebouwde songs met bladmuziek en een orkestrale begeleiding maken het oefenen keer of keer fantastisch.

Authentieke aanslag

De PX-860 kan zeer precies de aanslag registreren door het ingebouwde mechanisme met 3 sensoren. Snelle opvolgende aanslagen worden uiterst correct geregistreerd en kleine timing verschillende worden nagebootst.

Productspecificaties
merk
Casio
gewicht
± 35,50 (kilogram)
afmetingen
136,7 x 29,9 x 83,7 (cm)
meegeleverde accessoires
handleiding, lessenaar, adapter, hoofdtelefoonhaak
uitvoering
black
aantal toetsen
88
klavier
Gewogen Graded Hammer Ivory Touch
pedalen
3
afsluitbaar
ja
soort display
geen
touchscreen
nee
ingebouwde speakers
ja
vermogen
2 x 20W
toongenerator
Multi-dimensional Morphing AiR
polyfonie
256
aantal klanken
18
klanken omschrijving
18 (partly new) built-in tones
aantal stijlen
0
effecten
Hall Simulator (4 types), chorus (4 types), brilliance(-3 to 0 to 3), DSP (Preset for some tones)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Casio PX-860BK Zwart

  • Merk: Casio
  • Model:PX-860
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 945,00

  • Excl. BTW:€ 780,99