De Casio Grand Hybrid GP400 is één van de topmodellen uit de succesvolle Grand Hybrid-lijn van Casio. Net als de GP-300 en de GP-500 bevat deze digitale piano 3 pianoklanken van zéér hoge kwaliteit. Verfrissende functies als het Grand Acoustic System en Scene Setting zorgen ervoor dat u altijd geïnspireerd blijft door dit hoogwaardige instrument.

Een zeer realistisch klavier

Casio is een unieke samenwerking aangegaan met C. Bechstein, een gerenommeerde fabrikant van akoestische piano’s en vleugels. Deze samenwerking resulteerde in een fantastisch klavier gemaakt van sparrenhout uit Oostenrijk. Het bijbehorende mechaniek is zodanig uitgevoerd dat u zich op een echte, akoestische piano waant.

De AiR Grand-soundengine

En niet alleen het klavier zorgt voor een unieke belevenis: ook de klanken en mogelijkheden dragen natuurlijk bij aan een fantastische ervaring! Met Lid Simulator kunt u de verschillende standen van de vleugelklep simuleren, en de vele samples van nuances als Key-Off, String Resonance, Damper Resonance en meer zorgen ervoor dat de unieke eigenschappen die een akoestische piano/vleugel heeft zorgvuldig en met precisie terugkomen in uw pianospel.

Hall Simulator: een heuse concertzaal in handbereik!

Tevens zorgt Hall Simulator samen met het Grand Acoustic System voor een nauwkeurige simulatie van authentieke concerthallen; het lijkt net alsof u in een echte concertzaal zit! Daarbovenop kunt u met Scene Setting snel switchen tussen stijlen als jazz, pop en klassiek. Erg handig voor de veelzijdige pianist!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling:

    

Casio GP-400BK Grand Hybrid

  • Merk: Casio
  • Model:GP400BK
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 3.499,00

  • Excl. BTW:€ 2.891,74